nieuws

Family Fijnaart steunt Jasper Valentijn Foundation

Bedrijfsvoering

Eigenaren Annette en Henk van Lenten van cafetaria Family in Fijnaart overhandigden een cheque van €1000,- aan de Jasper Valentijn Foundation.

Family Fijnaart steunt Jasper Valentijn Foundation

Het geld werd bij elkaar gebracht door een deel van de opbrengst van elke verkochte portie oerfriet aan de foundation te schenken. Daarnaast stond er in het eetgedeelte een collectepot. Ook op andere manieren werd geld ingezameld.

Stofwisselingsziekte

Jasper lijdt aan een zeldzame stofwisselingsziekte waar nog geen medicijn tegen is. De ouders van Jasper richtten de foundation op om geld in te zamelen voor onderzoek naar deze ziekte. Cafetaria Family zocht een goed doel om te steunen. Het was Mariska Bauer, de vrouw van Frans en woonachtig in Fijnaart, die beide partijen met elkaar in contact bracht.

Op de foto zit Jasper bij zijn moeder op schoot, zijn vader zit links en z’n beide broertjes houden de cheque vast, die ze kregen uit handen van Annette en Henk.

Reageer op dit artikel