nieuws

Eeterij Family opent in Nieuw-Lekkerland

Bedrijfsvoering

Na een verbouwing van vier maanden openden Natasja en Peter den Hollander hun eetgelegenheid annex cafetaria Eeterij Family in Nieuw-Lekkerland.

Eeterij Family opent in Nieuw-Lekkerland

Het stel gaat hier samen met hun dochter Simone en  medewerkers gasten van een goede maaltijd of snack voorzien.
Het gaat om een nieuw gebouw bij feestcafé ’t Fust, waar al snacks werden verkocht. De Eeterij kent dertig zitplaatsen en een terras met nog eens veertig zitplaatsen. De ondernemers sloten zich met hun nieuwe zaak aan bij het Family-concept, dat met marketing ondersteunt.

‘De reacties van onze klanten op de opening van Cafetaria Eeterij Family zijn heel positief. Qua kwaliteit blijven we minstens hetzelfde bieden, maar vanaf 16.00 uur is het nu ook mogelijk om een driegangen keuzemenu te gebruiken waarvan de gerechten door onze nieuw aangenomen chef-kok bereid worden’, aldus de exploitanten in de plaatselijke krant.

Foto: moeder en dochter Den Hollander.

 

Reageer op dit artikel