nieuws

Drie snackzaken op nieuwe Pier

Bedrijfsvoering

Negen nieuwe zaken zullen binnenkort hun deuren openen op de vernieuwde Pier van Scheveningen. Daaronder zijn drie fastfoodbedrijven. Een burgerrestaurant, een streetfoodrestaurant en een wisselende foodtruck.

Drie snackzaken op nieuwe Pier

Firma Pickles Burgers & Wines is een burgerrestaurant en wijnbar in één. Shack is het eerste streetfood restaurant met ‘reizende sterren’. Elke maand krijgt een nieuwe foodtruck crew er de ruimte om hun gerechten te serveren op De Pier.  Friterie Par Hasard maakt verse frites en snacks uit eigen keuken en is geïnspireerd door de traditionele Belgische frituur.

Nieuwe Pier

KondorWessels Vastgoed (VolkerWessels) en DanZep kochten in oktober 2014 De Pier. Sindsdien is er met man en macht gewerkt om De Pier te renoveren. De Pier in Scheveningen richt zich in de komende vijf jaar op de volgende vijf pijlers: eten & drinken, winkelen, sport & avontuur, cultuur & muziek en inspiratie & educatie. Daarnaast komt er een wisselend programma van events. De Pier is dagelijks toegankelijk van 10.00 – 22.00 uur, de toegang is gratis. Voor meer informatie: www.pierscheveningen.com

Reageer op dit artikel