nieuws

Bezorgbeer los in Oud-Beijerland

Bedrijfsvoering

De Bezorgbeer opende in Oud-Beijerland de 18e vestiging. Vanuit het pand van het Beren eetcafé aan het Vierwiekenplein worden de gerechten nu ook thuis bezorgd.

Bezorgbeer los in Oud-Beijerland

De maaltijden worden bezorgd met scooters en elektrische fietsen. De bezorgers zijn herkenbaar aan helmen met berenoren. Het bezorggebied bevat de postcodes 3261 t/m 3263. Er wordt 7 dagen per week bezorgd vanaf 16 uur.
Eten bestellen kan via de eigen website of de app.
De Bezorgbeer is ontstaan vanuit De Beren eetcafés. In 1984 opende de eerste vestiging geopend in Rotterdam, Bruintje Beer aan de Noordsingel. Inmiddels zijn er Beren gevestigd in Zuid-Holland, Brabant, Utrecht en Flevoland. In 2001 opende de eerste vestiging van de Bezorgbeer, eveneens in Rotterdam.

 

 

Reageer op dit artikel