nieuws

Van Moorsel bestelt bij McBike

Bedrijfsvoering

Bij McDonald’s restaurant Breukelen konden gasten op woensdag 17 juni eenmalig per fiets door de McDrive.

Van Moorsel bestelt bij McBike
Leontien van Moorsel gaat als eerste door de McBike Drive Thru bij MacDonalds in Breukelen

‘McBike Thru’. Zo was de actie genoemd, waarbij de hamburgerreus alvast aandacht trok, en geld wierf, voor de HomeRide, de sponsorwielertocht van het Ronald McDonald Kinderfonds, die dit jaar plaatsvindt op 27 en 28 juni.

Van Moorsel
Wielrenlegende  Leontien van Moorsel opende de McBike Thru, door als eerste op de fiets een bestelling te doen (foto). De McBike Thru was van zonsopgang tot zonsondergang opengesteld voor fietsers. Bezoekers konden naast een donatie, ook hun steentje bijdragen aan de HomeRide door te fietsen op de hometrainers die in het restaurant aanwezig waren. Voor iedere gefietste kilometer doneerde McDonald’s Nederland één euro aan het Ronald McDonald Kinderfonds.
McDonald’s is al vanaf de eerste HomeRide in 2011 hoofdsponsor van het wielerevenement, een tocht van 500 kilometer van Groningen naar Maastricht, die leidt langs verschillende Ronald McDonald huizen.

 

Reageer op dit artikel