nieuws

Unilever en Hartstichting samen gezond

Bedrijfsvoering

Unilever en de Hartstichting zetten zich de komende drie jaar samen in om mensen te stimuleren gezonder te gaan leven.

Unilever en Hartstichting samen gezond

Met gezamenlijke activiteiten willen beide partijen zoveel mogelijk mensen bewust maken van een gezonde leefstijl, om zo de kwaliteit van leven te optimaliseren en de kans op ziektes te verkleinen.

Twee campagnes
Om dat doel te bereiken komen er twee campagnes. Het idee is om een landelijke campagne te voeren om mensen op te roepen om de Persoonlijke Gezondheidscheck te doen en zich zo bewust te worden van de eigen gezondheid. Het doel is dat jaarlijks 300.000 mensen deze Persoonlijke Gezondheidscheck gaan doen.
En er komt een campagne Gezond eten: hierin staat het belang van gezonde voeding voorop. Het streven is om 100.000 huishoudens, die nu weinig verse groenten en fruit eten, te stimuleren dit vaker te gaan doen.

Reageer op dit artikel