nieuws

Silly’s dupe wisseltruc

Bedrijfsvoering

Snackbar Silly’s in Berghem is opgelicht door twee mannen en een vrouw. Ze gingen er na een wisseltruc met zo’n 60 euro vandoor.

Silly’s dupe wisseltruc
Eigenaar Robbert Lohstroh zette foto’s van het drietal op Facebook.
De bewakingsbeelden worden online massaal gedeeld. Lohstroh zegt de foto’s te hebben gepubliceerd om mensen te waarschuwen. ‘Ons is dit niet eerder overkomen, maar ik heb gehoord dat zulke praktijken de afgelopen weken ook in Uden zijn voorgekomen’, zegt de gedupeerde exploitant in het Brabants Dagblad.
De twee mannen en een vrouw leidden het personeel van de snackbar af. Ze spraken geen Nederlands of wendden dat voor. Ze bestelden drie blikjes drinken en betaalden met een biljet van 100 euro. Vervolgens bedachten ze zich. Ze kregen het biljet waarmee ze betaalden terug, maar slaagden er na wat gegoochel in veel minder wisselgeld terug te geven. Toen het personeel merkte dat er geld ontbrak, was het drietal er al vandoor.
Reageer op dit artikel