nieuws

Op de fiets door de McDrive

Bedrijfsvoering

McDonald’s fietst samen met Leontien van Moorsel voor het goede doel door de McDrive. De afhaal-service voor automobilisten in Breukelen wordt voor één dag opengesteld voor fietsers.

Op de fiets door de McDrive

Op woensdag 17 juni organiseert McDonald’s de ‘McBike Thru’. Niet alle McDrive’s in Nederland zijn toegankelijk per fiets, maar alleen die in Breukelen.

Voor één dag is de McDrive, die normaal alleen geopend is voor auto’s, opengesteld voor fietsers. Van zonsopgang tot zonsondergang biedt McDonald’s restaurant Breukelen daarmee als enige locatie in Nederland de mogelijkheid voor fietsers om via de McDrive hun bestelling te plaatsen.

Met deze actie vraagt McDonald’s Nederland aandacht voor HomeRide, de jaarlijkse sponsorwielertocht voor het Ronald McDonald Kinderfonds, waarvan zij de hoofdsponsor is.

Oud-wielrenster Leontien van Moorsel opent de McBike Thru door als eerste op de fiets een bestelling te plaatsen.

McDonald’s Nederland is vanaf de eerste HomeRide in 2011 hoofdsponsor van het wielerevenement, dat van Groningen naar Maastricht leidt langs verschillende Ronald McDonald Huizen.

Met de 500 kilometer tellende tocht wordt geld opgehaald voor de Ronald McDonald Huizen. Met iedere kilometer die de HomeRide deelnemers afleggen, verkleinen zij de afstand tussen zieke kinderen en hun ouders. Dit jaar vindt het fietsevenement plaats op 27 en 28 juni.

 

Reageer op dit artikel