nieuws

Kwalitaria Beste Foodformule 2015

Bedrijfsvoering

Kwalitaria mag zich de Beste Foodformule van 2015 noemen in de categorie Fastservice. Kwalitaria won de GfK Formule Award eerder in 2013.

Kwalitaria Beste Foodformule 2015

De GfK Out of Home Formule Awards zijn dit jaar voor de vijfde keer uitgereikt in samenwerking met Out.of.Home Shops. De gastbeleving van in totaal 76 foodserviceformules in vijf marktsegmenten werd onderzocht. De formules zijn beoordeeld op twintig aspecten door ruim 8000 recente bezoekers.
Kwalitaria behaalde een overall score van 7,87. Kwalitaria scoort vooral goed op vriendelijkheid van het personeel, schone locaties, hygiënische bereiding en goede kwaliteit van het eten.
De formule wist dit jaar ten opzichte van de scores van vorig jaar een aantal ‘achterstanden’ weg te werken. Kwalitaria is vooruit gegaan in snelheid van bediening en scoort een stuk beter op de kwaliteit van het eten. Ook vinden gasten dat er een veel ruimere keuze en aanbod is. Op de tweede plaats in Fastservice volgen AnyTyme met een 7,79 en SpareRib Express met een 7,77.

 

 

Reageer op dit artikel