nieuws

Vlietstra en Duindam verkozen tot beste restaurantmanagers van McDonald’s

Bedrijfsvoering

Marjolein Vlietstra, restaurantmanager van McDonald’s Meerkerk, en Boi Duindam, restaurantmanager van McDonald’s Hoorn, zijn verkozen tot beste Restaurant Managers van McDonald’s in Nederland.

Vlietstra en Duindam verkozen tot beste restaurantmanagers van McDonald’s

Zij namen de Ray Kroc Award 2015 in ontvangst tijdens een bijeenkomst van Europese McDonald’s Restaurant Managers in Praag. De Ray Kroc Award, vernoemd naar de oprichter van het eerste McDonald’s restaurant, is de jaarlijkse onderscheiding voor McDonald’s beste Restaurant Managers en een erkenning voor hun uitstekende prestaties en resultaten.

Gedreven
Beide restaurantmanagers zijn beloond voor hun gedrevenheid, goede prestaties en managementkwaliteiten. Tijdens de verkiezing zijn alle Nederlandse restaurantmanagers van McDonald’s beoordeeld op managementvaardigheden, verkoopcijfers en het operationeel functioneren van het restaurant.

Marjolein Vlietstra is 24 jaar werkzaam bij McDonald’s, Boi Duindam 11 jaar. In Nederland heeft McDonald’s 242 restaurants, die wekelijks door zo’n 3 miljoen gasten worden bezocht. Ruim 17.000 medewerkers vormen de kern van de organisatie.

 

Reageer op dit artikel