nieuws

’t Vosje genomineerd voor mvo-prijs

Bedrijfsvoering

Eetpaleis ‘t Vosje is uit 23 bedrijven, samen met vijf andere bedrijven, genomineerd voor de MVO-prijs ’s-Hertogenbosch 2015. De cafetaria is jaren bezig met duurzaam en verantwoord ondernemen.

’t Vosje genomineerd voor mvo-prijs

‘t Vosje beschikt over drie horecagelegenheden in Rosmalen. Twee cafetaria’s ( Eetpaleis ‘t Vosje Rosmalen en Eetpaleis ‘t Vosje Groote Wielen) en een lunchroom / tapasrestaurant. (‘t Vosje De Driesprong). ’t Vosje streeft naar een duurzame en winstgevende onderneming waarbij rekening wordt gehouden met het effect van de activiteiten op milieu en mens, zo meldt het bedrijf.
Duurzaamste bedrijf
In 2010 werd ’t Vosje uitgeroepen tot het duurzaamste fastservice bedrijf van Nederland, in 2011 won het bedrijf de MVO verantwoord frituren award. ’t Vosje houdt rekening met het milieu door, energiebesparende maatregelen te nemen ( spaarlampen, aanschaf HR frituur, led verlichting, tijdschakelaar, waterbesparende kraan.) Ook het welzijn van mensen en dieren staat hoog in het vaandel en daarom maakt ’t Vosje alleen gebruik van scharreleieren en fairtrade producten, zoals koffie, suiker, koffiemelk en koekjes.
Stemmen kan
Eetpaleis ’t Vosje was één de eerste bedrijven die overstapte op bruin gerecycled papier, waarbij zelfs de inkt op plantaardige basis is vervaardigd. Wie de uitslag wil beïnvloeden kan stemmen.

 

 

 

Reageer op dit artikel