nieuws

Subway en tankstations De Haan starten in Arnhem

Bedrijfsvoering

Vandaag opent in Arnhem het eerste Subway-restaurant bij een Esso Express tankstation van oliemaatschappij De Haan. Meer vestigingen zullen volgen.

Subway en tankstations De Haan starten in Arnhem

Voor De Haan, met in Nederland circa 100 tankstations, is dit een pilotvestiging. Binnenkort wordt er ook een Subway-restaurant bij een Esso Express in Eindhoven geopend.

De Haan houdt zich bezig met de handel van motorbrandstoffen en met de exploitatie van tankstations (Esso, BP en onder eigen naam). Voor deze oliemaatschappij betekent de samenwerking met Subway een upgrade van het tankstation.

Vruchtbare locatie
Subway Nederland legt zich toenemende mate toe op ‘non-traditionele plekken’, overal waar consumenten samenkomen. Bijvoorbeeld in ‘shop-in-shop’-vestigingen, food courts, stations, universiteitsgebouwen en luchthavens.

Het Esso Express tankstation in Arnhem bevindt zich langs een drukke doorgaande weg, grenzend aan de parkeerplaats van winkelcentrum Presikhaaf, tegenover de Hema. Het is gelegen op 500 meter afstand van de Hogeschool Arnhem Nijmegen en naast het terrein waar een accommodatie verrijst om 300 studenten te huisvesten.

Persoonlijke sandwich
Gasten kunnen ook bij dit derde Arnhemse Subway-restaurant kiezen voor een van de klassieke Subs op het menu en die vervolgens personaliseren met hun keuze aan brood, groenten, kaas en saus. Zo is de hoeveelheid calorieën en vet goed te bepalen. Het brood wordt ter plaatse gebakken en belegd. De bereiding duurt slechts tweeënhalve minuut.

 

Reageer op dit artikel