nieuws

Pizza Hut maakt van pizzadoos filmprojector

Bedrijfsvoering

Filmpje kijken met een pizza; een mooie combinatie. Pizza Hut bedacht een pizzadoos die je kunt omvormen tot een filmprojector. Op de doos staan qr-codes die je kunt scannen met je smartphone en via de pizzadoos kijk je de film op de wand.

Pizza Hut maakt van pizzadoos filmprojector

Reclamebureau Ogilvy & Mather bedacht voor de pizzaketen dan ook een pizzadoos die je in een handomdraai verandert in een projector.

Daar is maar weinig voor nodig. Allereerst haal je de pizza uit je doos en bevestig je de lens op de daarvoor bestemde plaats. Vervolgens hoef je alleen je smartphone nog in de standaard te schuiven en kan de voorstelling beginnen.

De pizzadoos/filmprojector is voorlopig alleen verkrijgbaar in Hong Kong. Het is nog niet bekend of Pizza Hut de doos ook in andere landen introduceert.

Reageer op dit artikel