nieuws

Overval Plaza Snackpaleis te zien op Youtube

Bedrijfsvoering

De politie toont op haar YouTube-kanaal beelden van een gewapende overval op Cafetaria Plaza Snackpaleis in Oudeschoot en roept mensen die de dader herkennen op om contact op te nemen. Plaza Snackpaleis is in maart van dit jaar overvallen.

Overval Plaza Snackpaleis te zien op Youtube

De snackbar aan de Archimedesweg in Oudeschoot werd op woensdag 18 maart 2015 omstreeks 20.20 uur overvallen.

Een man kwam met een bivakmuts op en een vuurwapen in zijn hand de zaak binnen. Hij bedreigde de medewerkster met het wapen en eiste geld. De hevig geschrokken vrouw stopte hierna de inhoud van de kassa in een door de overvaller meegenomen zakje. Hierna verliet de man met de buit de snackbar.

De overvaller is een man met een smal postuur, ongeveer 1.80 lang, donkere ogen en een bruine huidskleur. Hij droeg een zwarte bivakmuts, een strakke trui, een joggingbroek, sportschoenen en handschoenen.

Op de beelden is zijn gezicht niet te zien. Mogelijk herkent iemand de overvaller aan zijn kleding of bewegingen.Er waren op het moment van de overval geen klanten in de zaak aanwezig.

De politie is op zoek naar getuigen. Zij kunnen zich melden via 0900-8844. Dit kan ook anoniem bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Reageer op dit artikel