nieuws

Manu Steijaert nieuwe topman van McDonald’s Nederland

Bedrijfsvoering

Manu Steijaert wordt de nieuwe algemeen directeur van McDonald’s Nederland. De huidige algemeen directeur, Jo Sempels, is door de fastfoodketen benoemd tot vice president Europe – Foundational Markets.

Manu Steijaert nieuwe topman van McDonald’s Nederland

Manu Steijaert (44) start per 1 juli aanstaande als algemeen directeur van McDonald’s Nederland. Steijaert was de afgelopen drie jaar werkzaam als vice president Operations in Frankrijk. Hier was hij verantwoordelijk voor de afdeling National Operations. Daarnaast leidde hij de operationele integratie van alle digitale initiatieven, het ontwikkelen van nieuwe service-initiatieven zoals tafelbediening via de kiosken én de implementatie van Platform Integration, het nieuwe keuken- en bestelsysteem van McDonald’s.

Manu was eerder zeven jaar werkzaam bij McDonald’s Nederland, met als laatste functie die van directeur Operations. Steijaert: ‘Ik zie er naar uit om met mijn ervaring in Nederland, en recentelijk in Frankrijk, McDonald’s Nederland verder te laten groeien in lijn met de goede prestaties tot nu toe en de nieuwe internationale koers.’

Herstructurering Europa
Jo Sempels (47) zal per 1 juli actief zijn als vice president Europe – Foundational Markets. Zijn focus ligt op de herstructurering in Europa, die recent is aangekondigd door McDonald’s-topman Steve Easterbrook. Sempels gaat in zijn nieuwe rol leiding geven aan circa dertig landen met ruim 1400 restaurants.

Reageer op dit artikel