nieuws

McDonald’s gaat in fashion

Bedrijfsvoering

McDonald’s en de Parijse boetiek Colette hebben samen een snackcollectie ontworpen. De twee komen met een beperkte collectie van kledingstukken en accessoires waarbij de print van McDonald’s de boventoon voert.

McDonald’s gaat in fashion

De collectie bestaat uit T-shirts, tassen, sjaals, telefoonhoesjes, notitieboekjes en kaarten. Alle items uit de collectie zijn voorzien van bescheiden pictogrammen van Happy Meals, de Sundae-ijsjes en, uiteraard, frietjes.

McDonald’s is sowieso in trek bij de designers, want ook de Amerikaanse modeontwerper Jeremy Scott kwam vorig jaar met een collectie voor Moschino waarin fastfood een rol speelde. Zo veranderde Scott het McDonald’s-logo in de beroemde M van Moschino.

Limited edition

De collectie van Colette is een limited edition. Voor wie Moschino’s McDonald’s-collectie iets te prijzig was wellicht een leuk alternatief. De collectie is vanaf 4 mei tot 31 mei verkrijgbaar in de webshop van Colette.

Reageer op dit artikel