nieuws

Febo wil dat vijftig procent locaties bezorgt

Bedrijfsvoering

Febo, bekend van de snackautomatiek, wil eind dit jaar dat de helft of meer van haar locaties kan bezorgen. Nu bezorgt een kwart van de locaties van Febo. De formule is in 2012 begonnen met bezorgen.

Febo wil dat vijftig procent locaties bezorgt

De markt voor bezorgmaaltijden is groeiende en steeds meer bestaande ketens onderkennen de kansen die dat met zich mee brengt, zegt de Nederlandse Vereniging van Maaltijdbezorgers (NLVvM). Febo heeft zich hier recent bij aangesloten.

Febo

‘Op dit moment bezorgt een kwart van de vestigingen en zijn wij voornemens om eind 2015 meer dan de helft van de vestigingen te hebben voorzien van een bezorgdienst.  De NLVvM biedt een platform om kennis uit te wisselen waarmee de verdere professionalisering geborgd wordt en daarmee een vereniging waar Febo zeker zijn rol in wil en zal pakken’ aldus Rob Hogervorst, Franchise manager bij Febo.

Bezorgbeer, Domino’s, New York Pizza

De NLVvM is in 2014 opgericht door de vijf grootste bezorgbedrijven in Nederland en heeft als doelstelling de belangen van de maaltijd bezorg-branche te behartigen en het verder professionaliseren van de bedrijfstak. Bij de oprichting waren De Bezorgbeer, Domino’s Pizza, New York Pizza, Taco Mundo en Spare Rib Express betrokken.

Reageer op dit artikel