nieuws

Family Fijnaart verkoopt friet voor goed doel

Bedrijfsvoering

Henk en Annette van Lenten van Family Fijnaart verkopen Oerfriet van Aviko voor het goede doel. ‘Wij hebben de verse Oerfriet 11 mm nu een aantal weken op het menu. Wij vinden dit een goed doel voor onze gast en nu willen wij samen met onze gasten voor een ander goed doel gaan.’

Family Fijnaart verkoopt friet voor goed doel
Team Family Fijnaart in actie voor het goede doel.

Van elk verkocht Oerfrietje in Fijnaart gaat 11 eurocent, naar de maat van het frietje 11 mm, naar de Jasper Valentijn Foundation. Deze stichting zet zich in voor Jasper Valentijn, een jongen met een zeldzame en levensbeperkende ziekte, Inad. In de cafetaria verkopen Henk en Annette van Lenten ook speciale armbandjes voor 5 euro per stuk voor deze Foundation.

Jasper Valentijn Foundation

‘Wij hebben voor ons team alvast tien armbandjes gekocht en we dragen deze tijdens ons werk om zo de aandacht nog meer op de actie te vestigingen. Ook staat er een collectebus voor een donatie aan de foundation.’ De medewerkers doneren ook het fooiengeld aan Jasper Valentijn.

Tijdens de eerste week van de actie, zes verkoopdagen, verkocht de Family-vestiging 367 Oerfrietjes. ‘Een mooi begin’, zeggen Henk en Annette van Lenten op hun Facebook-pagina. Family Fijnaart stond vorig jaar op nummer 4 in de Cafetaria Top 100 van Snackkoerier.

 

Reageer op dit artikel