nieuws

Dordrecht: eerste Domino’s die alleen op de fiets bezorgt

Bedrijfsvoering

In Dordrecht is de derde vestiging van Domino’s Pizza geopend, aan de Achterom 99. Uniek aan deze locatie is het bezorgen: vanuit de nieuwe zaak gaan de pizza’s alleen per elektrische fiets naar de consument. Een primeur voor de Benelux.

Dordrecht: eerste Domino’s die alleen op de fiets bezorgt

De nieuwe zaak zit in het centrum van Dordrecht en verkoopt naast de pizza’s ook pizzapunten. Uniek aan deze winkel is dat het de eerste Domino’s Pizza winkel in de Benelux is die uitsluitend met elektrische fietsen bezorgt. Het is de 163ste Domino’s Pizza in Nederland.

Inmiddels rijden er 120 elektrische fietsen in Nederland voor Domino’s en rijdt een aantal vestigingen met uitsluitend elektrische scooters. De doelstelling is om in de komende jaren alle benzine brommers te vervangen door elektrische brommers en fietsen.Jaarlijks bezorgt Domino’s in Nederland zo’n vijf miljoen pizza’s.

Domino’s Pizza Dordrecht is dagelijks geopend van 11.00 tot 23.00 en op donderdag, vrijdag en zaterdag tot 01.00 uur. Naast pizza’s verkoopt Domino’s ook kipproducten, aardappelpartjes en salades.  

Domino’s Pizza heeft wereldwijd ruim 11.000 vestigingen in meer dan 70 landen. De franchiseformule is sinds 1989 in Nederland gevestigd en heeft hier inmiddels 163 vestigingen.

 

Reageer op dit artikel