nieuws

Filialen Bram Ladage in nieuw jasje gestoken

Bedrijfsvoering

De frietketen Bram Ladage heeft de zaken in Hoogvliet en Spijkenisse gerenoveerd. Deze filialen dateren nog uit de begintijd van Bram. Naar eigen zeggen was de oude inrichting een beetje ‘fastfoodachtig’. De nieuwe meubilering moet meer warmte en kwaliteit uitstralen.

Filialen Bram Ladage in nieuw jasje gestoken

Bram Ladage heeft inmiddels dertig winkels in Zuid-Holland. De gerenoveerde winkels zijn opgericht in de tijd dat Ladage alleen nog op de markten stond van de twee zustergemeenten. Het filiaal aan de Uitstraat in Spijkenisse is 17 maart heropend, Ladage in Winkelcentrum de Binnenban in Hoogvliet heropent op 1 april.
Franchise
De meeste vestigingen  van de frietketen zijn franchise. Volgens eigenaar Rocco Ladage zijn de meeste ondernemers als jongetje of meisje onderaan de ladder begonnen in een van de fialen of op de markt. Zo ook de eigenaren van de panden in Spijkenisse en Hoogvliet.

Winkels
De eigenaar zegt dat de zaken er nog prima uitzagen. Toch was het volgens Ladage wel nodig om ze van een nieuwe look te voorzien. ‘De ondernemers en medewerkers werken met veel passie en ambacht. De oude winkelinrichting paste daar niet helemaal bij. De nieuwe inrichting straalt meer warmte en kwaliteit uit.’

Reageer op dit artikel