nieuws

Mark van Gurp wint Lekkerste Hamburger Fastest

Bedrijfsvoering

Mark van Gurp heeft de wedstrijd Lekkerste Hamburger Fastest op zijn naam geschreven. De medewerker van Paul van Gurp Fastservice Deventer overtuigde de jury met zijn creatie, de Colmschater Burger.

Mark van Gurp wint Lekkerste Hamburger Fastest

De Colmschater Burger werd door de jury geroemd om de –relatieve- eenvoud en het ‘less is more’-principe. Het past perfect binnen het wedstrijd-element waarbij naast versheid en presentatie , ook hanteerbaarheid een belangrijke rol speelde. Mark van Gurp’s presentatie onderscheidde zich op dat gebied uitstekend, aldus de jury. Het leverde hem naast de roem ook een wisselbokaal, een beker, een medaille en een geldprijs van €250 op.

15-jarige steelt de show
Het zilver was voor Brian Barnett, de pas 15-jarige medewerker van Kwalitaria Literatuurwijk in Almere. Hij verraste en verbaasde jury en aanwezigen met zijn Zoete Brie Burger, met rucola, pijnboompitten en honing.

Brons voor Topcafetaria
De derde plek was voor Roy Grandia. Zijn Grandia Burger, op de Italiaanse leest geschoeid, scoorde met name op de smaakcombinatie met onder meer prosciutto op de hamburger en het originele broodje. Grandia werkt bij De KomEet in Schijndel, de nummer 5 uit de Cafetaria Top 100 2015.

Sponsorprijzen
Er werden ook nog sponsorprijzen uitgereikt. De sponsorprijs van Remia ging naar Jan de Bruijn van Bon Appetit met de creatie Worker Burger. Marcel Norder van Snacksalon De Schelp ontving de sponsorprijs van Kiremko/QBTEC voor zijn US Bagel Burger. De prijs van Hanos ging naar de burger Wild Winter Lamb van David van Voorst van AnyTime Snack & Dine. Jainy Neij van Verhage Walburg won de sponsorprijs van SVO Vakopleiding, voor haar Sophia Burger.

Reageer op dit artikel