nieuws

Hamburgerdiner bij kaarslicht

Bedrijfsvoering

Sjoerd-Jan Feenstra, franchisenemer van McDonald’s Heerde, Kampen en Zwolle geeft tien gasten een romantisch hamburgerdiner bij kaarslicht, inclusief bediening aan tafel. ‘Ik houd er van om af en toe net even iets anders te doen dan anders,’ motiveert Feenstra. Vandaar dat de tl-verlichting uitgaat en de kaarsjes aan bij McDonald’s in Zwolle-Noord.

Hamburgerdiner bij kaarslicht

We gaan vijf stellen, of stellen in spé, een leuke, bijzondere avond bezorgen,’ zegt Feenstra. Met regelmaat komen er bij McDonald’s Heerde, Kampen en Zwolle verrassende verzoekjes binnen van echte fans. Zo zijn er stellen die na het ja-woord rechtstreeks  naar het fastservice restaurant willen om hun liefde te bestempelen met een burger. Ook komen er verzoekjes binnen hoe gasten hun Valentijn kunnen verrassen met hulp van de grote gele M.

Dit laatste verzoek zette Feenstra aan tot deze actie en – eenmalig – ludiek uit te pakken op Valentijnsdag. Echte fans maken kans op een compleet verzorgd uniek en romantisch VIP diner bij de McDonald’s in Zwolle-Noord inclusief bediening en kaarslicht.

Kans maken? Stuur een mail naar Feenstra o.v.v. ‘Valentijnsdiner’ voorzien van contactgegevens inclusief leeftijd en motivatie.

Reageer op dit artikel