nieuws

Hamburger sterrenchef Rotterdam op kaart Ellis Gourmet

Bedrijfsvoering

Alexander Wijsenbeek hoopt binnenkort een hamburger van een Rotterdamse sterrenchef te serveren in de eerste Nederlandse vestiging van Ellis Gourmet Burger. Naar Belgisch voorbeeld wil hij een burgerbattle organiseren, waarin twee door Michelin bekroonde chefs de strijd aangaan.

Hamburger sterrenchef Rotterdam op kaart Ellis Gourmet

‘In België hebben we heel veel persaandacht gerealiseerd met een hamburgerbattle tussen twee sterrenchefs uit de stad van de betreffende vestiging van Ellis Gourmet Burger‘, aldus Alexander Wijsenbeek, in Nederland eigenaar van het concept.

Michelin

‘Twee of drie maanden na de opening wordt deze georganiseerd en worden vooraanstaande bloggers, journalisten en andere belangstellenden uitgenodigd.’

Wijsenbeek wil twee door Michelin bekroonde Rotterdamse chefs vragen voor zo’n battle in zijn vestiging op het Stationsplein in de Maasstad.

Signatuurburger

‘Een van de burgers wordt tot winnaar gekroond en die krijgt dan een plek op de menukaart als maandburger, season burger of signature burger’, legt Wijsenbeek uit.

België

In België komt het volgens de ondernemer voor dat zulke burger voor een langere periode of zelfs permanent in het assortiment worden opgenomen. ‘Dat hopen we in Nederland ook te realiseren.’

Reageer op dit artikel