nieuws

Weer snackwagen gestolen in grensstreek

Bedrijfsvoering

In de Achterhoek is in korte tijd tweemaal een snackwagen gestolen. Afgelopen weekend werd in Bredevoort, niet ver van de grens met Duitsland, de snackwagen van ondernemer Ronny Kempers ontvreemd.

Weer snackwagen gestolen in grensstreek

In de nacht van zaterdag op zondag werd de snackwagen van Kempers gestolen van een afgesloten parkeerterrein van de Intratuin in woonplaats Bredevoort. Kempers stond enkele dagen per week op de bewuste parkeerplaats om snacks te verkopen.

Een week eerder was een soortgelijke diefstal in het oosten van het land. Toen werd de viskraam ‘Hollandse Nieuwe’ van Doetinchemmer Patrick Linker gestolen van een parkeerplaats in het Gelderse Loenen. Volgens het slachtoffer gebeurt het de laatste vaker dat snackwagens in het oosten van het land worden ontvreemd.

Reageer op dit artikel