nieuws

Ellis Gourmet Burger naar Prinsengracht Amsterdam

Bedrijfsvoering

De tweede Nederlandse vestiging van Ellis Gourmet Burger komt aan de Prinsengracht in Amsterdam. Mede-eigenaar Alexander Wijsenbeek hoopt in de eerste of tweede week van februari de deuren te openen naast café Pieper.

Ellis Gourmet Burger naar Prinsengracht Amsterdam

De verbouwing van het pand aan de Prinsengracht in Amsterdam start begin januari. Mede-eigenaar Alexander Wijsenbeek van Ellis Gourmet Burger Nederland hoopt dan te kunnen openen in de eerste of tweede week van februari.

Grote steden

Wijsenbeek komt uitgebreid aan het woord tijdens een video-interview met Snackkoerier. De ondernemer ziet mogelijkheden ‘in eigenlijk alle grote steden van Nederland’.

Eindhoven

‘De afgelopen periode ben ik echter actief op zoek geweest in het zuiden van het land: Breda, Tilburg, Eindhoven, Maastricht, dat soort plaatsen.’

Rotterdam

In steden als Rotterdam, Amsterdam en Utrecht zou op termijn volgens Wijsenbeek wellicht zelfs wel ruimte zijn voor twee filialen.

Groeien

Op de vraag hoe het ervoor staat als we vijf jaar verder zijn, antwoordt hij: ‘Dan hoop ik dat we meer dan vijftien vestigingen hebben in Nederland.’


Het uitgebreide video-interview met Alexander Wijsenbeek verschijnt online in de eerste week van januari.

Bekijk hier een fotoreportage van Ellis Gourmet Burger Rotterdam. Een video-impressie staat onder dit bericht.

Reageer op dit artikel