nieuws

Kwalitaria start met bezorgconcept

Bedrijfsvoering

Kwalitaria is gestart met het bezorgen van snacks en friet. De cafetariaformule heeft hiervoor een special bezorgconcept geïntroduceerd. Nog dit jaar wil het zeker 10 vestigingen van Kwalitaria hebben die aangesloten zijn op een speciaal hiervoor gelanceerde bestelsite.

Kwalitaria start met bezorgconcept

Marketing manager Martijn Boone wil eind 2015 ongeveer 40 zaken aangesloten hebben op de website www.kwalitariabezorgt.nl. Momenteel bezorgen drie vestigingen (Papendrecht, Dronten en Soest), maar eind dit jaar moet de teller al op 10 staan.

‘We willen binnen 3 jaar tot de top 5 van de bezorgformules van Nederland behoren. We zien veel mogelijkheden, zeker nu we een bezorgconcept hebben gelanceerd waarbij friet krokant en warm wordt afgeleverd’, aldus Boone.

Voor ondernemers heeft Kwalitaria een ‘groen’bezorgconcept gelanceerd. Deze bestaat uit elektrische scooters met bezorgtassen, speciale bezorgkleding en een betaalsysteem waarbij consumenten kunnen pinnen wanneer het eten aan de deur wordt besteld.

In de eerstvolgende editie van Snackkoerier gaat Martijn Boone dieper in op de bezorgambities van Kwalitaria.

Reageer op dit artikel