nieuws

Interieurwijziging Britse vestigingen van KFC

Bedrijfsvoering

KFC gaat haar restaurants in Groot-Brittannië veranderen. De vestigingen van KFC moeten een meer eigentijdse uitstraling krijgen. Alle 870 zaken van KFC in Groot-Brittannië gaan vanaf begin volgend jaar op de schop.

Interieurwijziging Britse vestigingen van KFC

De Britse vestigingen van KFC krijgen belichte plafonds, baksteen-achtige muren voorzien van opvallende foto’s, laaghangende koperen verlichting en meer variatie in meubilair. KFC wil hiermee afscheid nemen van haar plastic ogende meubilair en scherpe rood-witte kleurstelling.

Doel van de interieurwijziging is om de fastfoodzaak meer aan te laten sluiten op de uitstraling van een restaurant. Het idee is om alle 870 zaken in Groot-Brittannië binnenkort onder handen te nemen. Vanuit de Verenigde Staten is gemeld dat de interieurwijziging niet in moederland de VS gaat plaatsvinden.

Reageer op dit artikel