nieuws

Nieuwe locaties voor Kwalitaria

Bedrijfsvoering

Kwalitaria heeft twee nieuwe zaken geopend deze maand. In Vinkeveen is Kwalitaria Vinkeveen van start gegaan en in Dalfsen is ondernemer Meng Hu gestart met een Kwalitaria gecombineerd met een Delifrance. De formule (her)opent nog zaken in Utrecht, Stadskanaal en Reeuwijk.

Nieuwe locaties voor Kwalitaria

Dit laat Rogier Janssen weten van het formulehuis van Kwalitaria, Franchise Friendly Concepts (FFC). ‘De zaak in Vinkeveen is begin oktober open gegaan. Dalfsen is vorige week van start gegaan. Dit is een Kwalitaria gecombineerd met een Delifrance van ondernemer Meng Hu.’

In Stadskanaal is FFC bezig met de ombouw van een zaak. In Utrecht wordt een nieuwe Kwalitaria gerealiseerd aan het Haroekoeplein. Ondernemer van Kwalitaria Groeneweg, zoals de zaak gaat heten, is Petra Edelbroek.

In Reeuwijk wordt ook een geheel nieuwe vestiging gerealiseerd in het wijkwinkelcentrum Miereakker. ‘Nieuw gebouwd met nieuwe inventaris. Deze gaat waarschijnlijk in januari open.’

Reageer op dit artikel