nieuws

Alida’s aan kop in strijd om Publieksprijs

Bedrijfsvoering

Tot nu toe gaat Alida’s Smulpaleis uit Roden aan kop in de strijd om de Publieksprijs Cafetaria Top 100. Alida’s wordt achtervolgd door Cafetaria-eeterij ’t Stamhuijs uit Schijndel en Eethoek De Donck in Posterholt.

Alida’s aan kop in strijd om Publieksprijs

Stemmen op de Publieksprijs kan nog tot 13 oktober. Eethoek De Donck is de top drie binnengedrongen en heeft Het Oude Raedthuys uit Cothen verdrongen. Op vier staat nu Family Fijnaart in Fijnaart, Het Oude Raedthuys in Cothen staat op vijf, Snackpoint de Passage uit Wolvega neemt plek zes in, ’t Vosje uit Rosmalen staaat op zeven en op acht staat Aris Frieterie uit Laren. De top tien wordt gecompleteerd door de nummer negen, De Parel uit ’s Gravenzande en Cafetaria Brobbel uit Harskamp op plek tien.

Vergeleken met de tussenstand van 16 september zijn er geen nieuwe bedrijven de top tien binnengedrongen, wel staan de bedrijven nu in een andere volgorde. Alida’s Smulpaleis wist vorig jaar de Publieksprijs in de wacht te slepen. Of dat ook dit jaar weer lukt, wordt op 27 oktober bekend tijdens de onthulling van de Cafetaria Top 100 in Hart van Holland in Nijkerk.

Reageer op dit artikel