nieuws

Patrick Nieuwveld: ‘sjoelen met frietjes

Bedrijfsvoering

Op vrijdag 4 oktober start de eerste Nationale Week van de Friet. Patrick Nieuwveld van Kwalitaria Nieuwveld in Hoogvliet trakteert tweehonderd ouderen op een gratis frietjes tijdens het sjoelen. Dit doet hij op vrijdag 10 oktober.

Patrick Nieuwveld: ‘sjoelen met frietjes

‘Wij willen met onze zaak natuurlijk ook inhaken op de allereerste Nationale Week van de Friet. Ouderen in onze samenleving moeten al vaak inleveren. Niet alleen als het gaat om gezondheid, maar ook verzorgingshuizen worden steeds meer gekort op financiële middelen. Ruimte voor extraatjes is er niet meer. Daar gaan wij voor zorgen in de Week van de Friet.

Nieuwveld vervolgt: ‘We gaan in Hoogvliet op vrijdagmiddag 10 oktober zo’n tweehonderd ouderen voorzien van een gratis frietje. We doen er een bitterbal of ander snackje bij. Ze hebben dan een sjoelactiviteit en wij hopen dat de oude mensen heerlijk gaan genieten van het sjoelen en van het frietje natuurlijk.’

Klik hier voor meer activiteiten in de Week van de Friet. Heeft u zelf een leuke actie of aanbieding in de eerste Nationale Week van de Friet? Mail een foto naar Redactie.Snackkoerier@reedbusiness.nl. We maken een online terugblik op de verschillende activiteiten.

Reageer op dit artikel