nieuws

McDonald’s voedt wachtende iPhone-kopers met appel

Bedrijfsvoering

McDonald’s speelt in de VS slim in op de enorme aandacht voor de nieuwe iPhone. In New York en Chicago deelt het eten uit aan mensen die wachten voor de winkels waar ze de nieuwe iPhone 6 willen kopen.

McDonald’s voedt wachtende iPhone-kopers met appel

In opvallende shirts van McDonald’s delen medewerkers van de fastfoodgigant stukjes appel en appeltaart uit aan wachtende iPhone-kopers in New York en Chicago. De van de fastfoodgigant is niet onopgemerkt gebleven en veel Amerikaanse media maken er melding van.

Naast publiciteit probeert McDonald’s aandacht te vragen voor het feit dat binnenkort in vestigingen van de fastfoodketen betaald kan worden met Apple Pay, het nieuwe mobiele betaalsysteem waarbij gasten kunnen betalen via de iPhone 6s en de nieuwe Apple Watch.

Reageer op dit artikel