nieuws

McDonald’s genomineerd voor beste in Food to Go

Bedrijfsvoering

McDonald’s is genomineerd voor de Beste Winkelketen in de categorie Food to Go. De hamburgerketen neemt het op tegen Hema, La Place en Bakker Bart. Deze laatste is dit jaar voor de vijfde keer genomineerd.

McDonald’s genomineerd voor beste in Food to Go

Op 15 september worden de categoriewinnaars bekend gemaakt. De finalisten horen op 30 oktober wie de titel ABN AMRO Beste Winkelketen van Nederland 2014 – 2015 mag dragen.

Ruim 275.000 consumenten hebben 400 retailers kunnen beoordelen in 31 verschillende categorieën. Hiermee is het niet alleen de belangrijkste onderscheiding in de detailhandel, het is ook een van de grootste consumentenonderzoeken binnen retail.

Beste winkelketen van Nederland is een initiatief van Q&A Research & Consultancy in samenwerking met ABN AMRO, Telegraaf en RetailTrends Media. Net als voorgaande jaren is het gemiddelde cijfer voor de fysieke winkels gestegen. Vorig jaar behaalden ze nog een gemiddelde van 7,77. Nu is dat een 7,83.

Reageer op dit artikel