nieuws

Feest bij Verhage Walburg in Zwijndrecht

Bedrijfsvoering

Verhage Walburg in Zwijndrecht is een jaar in handen van Richard en Marriëlle Groeneweg. Om dit te vieren staat er een Rad van Verhage waarmee gasten kans maken op gratis producten in de cafetaria.

Feest bij Verhage Walburg in Zwijndrecht

Richard en Marriëlle Groeneweg hebben naast Walburg nog een cafetaria, Verhage Kort Ambacht, ook in Zwijndrecht. Hiermee staan ze al jaren in de Cafetaria Top 100 van Nederland, in 2006 waren ze nummer 1 van Nederland.

Dat ze nu een jaar eigenaar zijn van Verhage Walburg in het gelijknamige winkelcentrum aan de Biesbos in Zwijndrecht, vieren ze met een Rad van Verhage. Dit rad – een variant op het rad van fortuin – staat in de zaak van 29 september tot en met 5 oktober. Gasten maken met een draai aan het rad kans op gratis producten.

De dagelijkse leiding van Verhage Walburg is in handen van Jainy Neij. ‘Ik voel me verantwoordelijk voor de cijfers van Verhage Walburg. Daar hoeft Richard me niet meer op te sturen,’ zegt Neij. Ze volgt via SVO de opleiding manager/bedrijfsleider fastservice.

De zaak is in vier dagen tijd verbouwd, de muren zijn voorzien van natuurlijk gekleurde steenstrips, het plafond is vernieuwd, er is een drinkmeubel gekomen, het assortiment burgers is verbreed en foto’s van bezienswaardigheden uit Zwijndrecht maken de zaak af.

Reageer op dit artikel