nieuws

Burger King beïnvloedt drive-thru-gasten met displays

Bedrijfsvoering

Burger King heeft meer dan 6.000 displays geplaatst bij bestelpalen in haar drive-thru’s in de VS. De displays hebben als doel om gasten van de drive-thru te beïnvloeden en te wijzen op specifieke producten of aanbiedingen.

Burger King beïnvloedt drive-thru-gasten met displays

Gasten van Burger King worden bij het binnenrijden van de drive-thru eerst geconfronteerd met een grote display. Daarop worden dagaanbiedingen gepubliceerd die door de Burger King-manager per direct veranderd kunnen worden.

Met deze schermen hoopt Burger King de bestellingen van drive-thru gasten te beïnvloeden. Volgens de leverancier van de schermen neemt de omzet met 40 procent toe wanneer de displays goed worden toegepast.

Reageer op dit artikel