nieuws

AnyTime werkt mee aan inspiratiecentrum Hanos

Bedrijfsvoering

De snackbarformule van Hanos, AnyTime, gaat meewerken aan het nieuwe inspiratiecentrum van de horecagroothandel. Het centrum krijgt de naam Studio Senses en gaat op 7 oktober open in Zwolle, tegenover de bestaande Hanos-vestiging.

AnyTime werkt mee aan inspiratiecentrum Hanos

Studio Senses wil ondernemers inspireren op gebied van inrichting, interieur en identiteit. Binnen, buiten en in de keuken. Het project opent op 7 oktober in Zwolle en krijgt de naam Studio Senses.

Naast AnyTime verlenen ook Kaja Interieurs, Stackchairs, All Weather Chairs, Higold excellent outdoor, Van Gestel Grootkeukentechniek, Fourcroy, Distrivers, Hanos+, Coffee Experience, Ik (k)ook bewust en Select by Hanos hun medewerking aan Studio Senses.

Beleving
Hanos start het project onder het motto: ‘To be inspired is great, to inspire other professionals is incredible’. Studio Senses heeft een oppervlakte van ruim vijfduizend vierkante meter.

‘Onze klanten hebben ons geïnspireerd om dit belevingsconcept op te zetten en wij streven er naar om onze klanten vervolgens weer te inspireren op het gebied van inrichting, interieur en identiteit,’ zegt de groothandel in een persverklaring.

Reageer op dit artikel