nieuws

Nieuwe eigenaar top 100-cafetaria ’t Middelpunt

Bedrijfsvoering

Kwalitaria ’t Middelpunt in Emmer-Compascuum heeft een nieuwe eigenaar. Hilda en Erwin Arling hebben hun zaak, nummer 21 in de Cafetaria Top 100, overgedaan aan hun medewerker Kevin Siersema.

Nieuwe eigenaar top 100-cafetaria ’t Middelpunt

‘De laatste tijd merkte ik dat ik minder gemotiveerd was en dan moet je stoppen’, legt Erwin Arling in de editie van Snackkoerier die zaterdag 9 augustus verschijnt uit waarom hij en zijn vrouw Hilda hun Kwalitaria ’t Middelpunt in Emmer-Compascuum hebben verkocht.

Emmer-Compascuum

De nieuwe eigenaar is de 22-jarige Kevin Siersema. De kersverse ondernemer was als medewerker actief bij ’t Middelpunt, waar hij op 15-jarige leeftijd begon als afwasser.

‘Dit was een kans die ik niet kon laten lopen’, aldus Siersema in Snackkoerier.

Erwin en Hilda Arling

Hilda Arling blijft voorlopig actief in de zaak. Ze ondersteunt de nieuwe eigenaar om de overgang soepel te laten verlopen. Erwin gaat verder met zijn stukadoorsbedrijf, waar zijn hart ligt.

Cafetaria Top 100

’t Middelpunt in Emmer-Compascuum is ‘vaste gast’ in de Cafetaria Top 100. In de ranglijst die in oktober 2013 werd gepresenteerd, staat het op plaats 21.


Meer over de wisseling van de wacht bij Kwalitaria ’t Middelpunt in Emmer-Compascuum in de Snackkoerier-editie van zaterdag 9 augustus.

Reageer op dit artikel