nieuws

Bram Ladage krijgt plek in Markthal Rotterdam

Bedrijfsvoering

Bram Ladage heeft een plek in de nieuwe Markthal in Rotterdam. Als oer-Rotterdams bedrijf mag de fastfoodketen feitelijk ook niet ontbreken op de vloer, waar liefst honderd versunits worden gerealiseerd. De Markthal is vanaf woensdag 1 oktober geopend.

Bram Ladage krijgt plek in Markthal Rotterdam

Het prestigieuze project Markthal Rotterdam nadert zijn voltooiing. Vanaf woensdag 1 oktober is de ‘markt’ dagelijks geopend en staan op een vloeroppervlakte van ruim 12.000 vierkante meter honderd kramen, versunits genaamd.

Nieuwe huisstijl

Een van die units wordt bemand door Bram Ladage, zo laat Robin Dijkstra namens de Rotterdamse onderneming weten aan Snackkoerier.

De nummer 15 in de Fastservice Top 20 presenteerde recent een nieuwe huisstijl, die de versheid van de producten nog beter moet uitstralen. Onder het artikel een video-interview met directielid Rocco Ladage over de verandering.

Plafond

De Markthal Rotterdam is al maanden wereldnieuws. Onder andere vanwege het opzienbarende plafond.

Een wandschildering die bestaat uit 4000 metalen platen van 1,5 bij 1,5 meter waarop producten zichtbaar zijn die vanaf 1 oktober worden verkocht.

Horeca Top 100

Voor de Top 100 grootste bedrijven en merken, verschijningsdatum 17 mei, sprak Misset Horeca uitgebreid met Hans Schröder van Provast, tevens commercieel directeur van de Markthal Rotterdam.

Dat interview is hier (terug) te lezen.

Reageer op dit artikel