nieuws

Preuverie De Toren wil meer pinbetalingen

Bedrijfsvoering

Preuverie De Toren in Echt, in 2012 uitgeroepen tot winnaar van de Cafetaria Top 100, gaat bezoekers actief vragen om te betalen met de pinpas. Op die manier wil de topcafetaria het aantal pinbetalingen opvoeren.

Preuverie De Toren wil meer pinbetalingen

In de nieuwe Snackkoerier, die deze week uitkomt, vertelt eigenaar Wouter Wolters dat personeel van zijn zaak gasten gaat vragen om met de pinpas te betalen. ‘Voorheen vroegen we altijd of mensen cash wilden betalen. Nu vragen we heel gericht en bewust of ze met pin willen betalen. Door de betalingsvraag om te draaien, proberen we gasten te sturen om vaker de pinpas te gebruiken’, aldus Wolters.

Preuverie De Toren heeft als doelstelling om het aantal pinbetalingen op te voeren tot 60 procent. Momenteel betaalt ongeveer een derde van gasten met de pinpas. Reden voor het verhogen van het aantal pinbetalingen is de veiligheid voor personeel en gasten. Hoe minder cash geld in de kassa, hoe minder er te halen valt voor inbrekers of overvallers.

Reageer op dit artikel