nieuws

Frituursector op zoek naar Parel van het Jaar

Bedrijfsvoering

Het Frituurcentrum van Vakvereniging Professionele Frituurders gaat dit jaar wederom op zoek naar ‘De Parel van de Frituursector’. De prijs is een huldeblijk aan de in juni overleden Richard van Dop van de Parel in ’s-Gravenzande en wordt uitgereikt in samenwerking met Snackkoerier.

Frituursector op zoek naar Parel van het Jaar

De Parel van het Jaar Award wordt toegekend aan die medewerker of medewerkster die zich op een bijzondere manier verdienstelijk maakt voor zijn of haar werkgever en daarmee een voorbeeld is voor iedereen die werkzaam is in de frituursector.

Richard van Dop

De eerste ‘parel van het jaar’ (in 2013) was Kimberly de Zeeuw, die zich onderscheidde door de dagelijkse leiding van De Parel in ‘s-Gravenzande over te nemen van de op dat moment nog ernstig zieke Richard van Dop.

Foodmaster De Parel

De Zeeuw ontving haar award vorig jaar oktober tijdens de presentatie van de Cafetaria Top 100. Daar werd ook bekend dat Foodmaster De Parel op plek 7 (afkomstig van 25) stond van deze prestigieuze ranglijst.

Staande ovatie

Van Dop werd tijdens het event geëerd met een indrukwekkende staande ovatie door zijn collega-ondernemers.

De ondernemer overleed dinsdag 24 juni op 41-jarige leeftijd aan de gevolgen van een hersentumor.

Cafetaria Top 100

Het top 100-event zal dit jaar opnieuw het podium zijn voor de bekendmaking van de tweede parel van het jaar.

Ondernemers kunnen medewerkers voordragen, het is daarvoor niet nodig om aangesloten te zijn bij ProFri. Kijk voor meer informatie op de website van het Frituurcentrum.

Reageer op dit artikel