nieuws

FEBO opent restaurant bij Amsterdam ArenA

Bedrijfsvoering

FEBO heeft een nieuw vestiging geopend bij de hoofdingang van de Amsterdam ArenA. De fastfoodketen, nummer 34 in de Misset Horeca Top 100 van grootste bedrijven en merken, heeft gekozen voor een restaurantstijl, inclusief bediening aan tafel.

FEBO opent restaurant bij Amsterdam ArenA

‘Vanaf de Open Dag van Ajax, op donderdag 31 juli, is het gloednieuwe restaurant FEBO Boulevard bij de hoofdingang van de Amsterdam ArenA dagelijks geopend’, aldus het Amsterdamse familiebedrijf in een persbericht.

Stadionplein

‘Het restaurant gaat met haar vertrouwde kwaliteit en Amsterdamse gezelligheid de Stadionplein-sfeer van weleer voortzetten aan de Arena Boulevard.’

Bediening aan tafel

FEBO heeft op de nieuwe plek bewust gekozen voor een opzet in restaurantstijl, zodat gasten aan tafel worden bediend en men ruime keuze heeft uit de uitgebreide menukaart voor ontbijt, lunch en diner.

Automatiek

Voor belangstellenden is er ook de gelegenheid om vers belegde broodjes mee te nemen. In het restaurant is eveneens een automatiek gevestigd.

Dagverse producten

FEBO-directeur Dennis de Borst: ‘Wat niet iedereen weet, is dat we onze snacks iedere dag vers voor dag en dauw in Amsterdam-Noord produceren en dat die vervolgens vers dezelfde dag bij al onze vestigingen aankomen.’

Misset Horeca Top 100

De Borst liet Misset Horeca met het oog op de Top 100 van grootste bedrijven en merken 2014 ook weten dat FEBO nadrukkelijker wil uitdragen dat er uitsluitend dagverse producten uit de eigen fabriek worden verkocht.

FEBO staat op plek 34 in onze horeca top 100, met een omzet over 2013 van €26 miljoen.

Reageer op dit artikel