nieuws

Fastfoodformule YamYam to go failliet

Bedrijfsvoering

Fastfoodketen YamYam to go is failliet verklaard. De formule telde in Nederland drie vestigingen: in Rotterdam, Leiden en Utrecht. Bakerstreet had sinds begin 2013 een meerderheidsbelang in het Aziatische foodconcept.

Fastfoodformule YamYam to go failliet

Het faillissement van YamYam to go wordt gemeld door Out of Home Shops. In het artikel laat ceo Henri Froeling van Bakerstreet weten dat de rechtbank op verzoek het faillissement heeft uitgesproken, nadat eerder surseance van betaling was aangevraagd.

Te weinig commercieel succes

Froeling laat aan Out of Home Shops weten dat er enerzijds te weinig commercieel succes is geboekt en dat er anderzijds op aandeelhoudersniveau te weinig commitment was voor verdere ontwikkeling en funding.

Rotterdam, Leiden en Utrecht

YamYam to go (noodles, rice and more) had Nederlandse vestigingen op de stations van Rotterdam, Leiden en Utrecht.

Internationaal was het actief in onder andere België, Denemarken en het Verenigd Koninkrijk.

Bakerstreet

De fastfoodformule werd opgericht in 2003, tien jaar later kreeg Bakerstreet een meerderheidsbelang in het Aziatische concept.

Reageer op dit artikel