nieuws

Smoothies met Griekse yoghurt bij Starbucks

Bedrijfsvoering

Starbucks blijft het assortiment verbreden. In de VS heeft de koffieketen aangekondigd om smoothies op basis van Griekse yoghurt te gaan verkopen.

Smoothies met Griekse yoghurt bij Starbucks

De smoothies worden tot september getest in zo’n tweehonderd vestigingen in San Jose, California en St. Louis, Missouri. Verwacht wordt dat komend jaar het nieuwe product in alle vestigingen van Starbucks verkrijgbaar is.

Recent kwam Starbucks al met drie smoothie-varianten met aardbei, mango en wortel en een mix van zoete groen fruit. De introducties van de smoothies onderschrijven de koers van Starbucks dat het een steeds breder assortiment nastreeft. Ook verkoop het in de VS sinds kort gegrilde kaasbroodjes. Verder wordt gedacht aan het serveren van bier, wijn en tapas.

Reageer op dit artikel