nieuws

La Place meest gastvriendelijke fastfoodrestaurant

Bedrijfsvoering

La Place is volgens Service Value het meest servicegerichte fastfoodrestaurant van Nederland. Na vier jaar Service-Champions in Duitsland was het donderdag 19 juni voor het eerst de beurt aan ons land. Kwalitaria eindigde op plaats twee, gevolgd door Subway (3) en McDonald’s (4).

La Place meest gastvriendelijke fastfoodrestaurant

De Service-Champions Awards worden al een aantal jaren uitgereikt in Duitsland en beleefde donderdag 19 juni de eerste Nederlandse editie. In totaal zijn 268 bedrijven uit 51 branches beoordeeld.

Service

In het onderzoek, dat is gebaseerd op 80.000 klantervaringen, worden bedrijven en merken geanalyseerd en vergeleken op basis van door de gasten/klanten waargenomen service.

Het onderzoek wordt ondersteund door de Goethe Universität in Frankfurt am Main.

Kwalitaria, Subway en McDonald’s

In de categorie ‘fastfood servicerestaurant’ eindigde La Place op de eerste plaats, gevolgd door Kwalitaria (2), Subway (3) en McDonald’s (4).

Hilton Hotels & Resorts

Overall is Hilton Hotels & Resorts het best beoordeeld. In die lijst staat La Place op plaats 11 en keert Kwalitaria terug op plek 33. Subway eindigt als 84e en McDonald’s als 107e.

Gouden certificaat

De vijftig best beoordeelde bedrijven ontvangen een gouden certificaat. Voor de nummer 51 tot en met 100 heeft dit certificaat de kleur zilver en de bedrijven die de plaatsen 101 tot en met 150 bezitten, ontvangen een bronzen certificaat.

Reageer op dit artikel