nieuws

Taco Bell heeft nieuwe topman op het oog

Bedrijfsvoering

Brian Niccol wordt zeer waarschijnlijk de nieuwe ceo van Taco Bell. Niccol wordt bij de tacoketen genoemd als opvolger van Greg Creed.

Taco Bell heeft nieuwe topman op het oog

De transfer van Niccol moet 1 januari 2015 zijn beslag krijgen. Op die datum doet Greg Creed afstand van zijn functie als ceo van Taco Bell en schuift hij door naar de hoogste positie binnen Yum! Brands, het moederbedrijf van Taco Bell waar ook Pizza Hut en KFC onder vallen.

Volgens een persschrijven is de 40-jarig Niccol, die eerder marketingbaas was bij Taco Bell, de ideale kandidaat om Taco Bell te leiden. Niccol zal de expansiedrift van Taco Bell in goede banen moeten leiden. Taco Bell wil in tien jaar tijd tweeduizend nieuwe zaken openen.

Reageer op dit artikel