nieuws

Plaza: keuze all you can eat is aan ondernemer

Bedrijfsvoering

Dat enkele Plaza-cafetaria’s na enkele maanden alweer zijn gestopt met het All you can eat-concept, is volledig hun keuze en gebeurt niet op aanwijzing van moederbedrijf Sligro. Dat laat formulemanager Arend-Jan Diephuis weten.

Plaza: keuze all you can eat is aan ondernemer

In februari startten enkele Plaza-cafetaria’s met het all you can eat-concept: voor een vast bedrag onbeperkt eten met een drankje. In Snackkoerier vertelden ondernemers dat zij er vanwege gebrek aan belangstelling alweer mee gestopt zijn.

Formulemanager Arend-Jan Diephuis van Sligro reageert dat dit volledig de keuze van de ondernemer is. ‘Wij geloven in ondernemerschap en faciliteren dat. Het is dus niet zo dat Plaza er mee begint of stopt, wij ontwikkelen concepten in samenspraak met ondernemers die er voor kunnen kiezen ze te gebruiken.’

Succes

In de editie van 3 mei van Snackkoerier zeggen de meeste cafetaria’s desgevraagd er geen heil in te zien. Een aantal begint er om die reden niet aan, anderen die wel bij wijze van proef begonnen, zijn er alweer mee gestopt.

‘Ondernemen betekent dat je soms wint en soms leert’, zegt Diephuis.  ‘Plaza Mill start er nu mee, en meldt op sociale media dat het een succes is.’

Reageer op dit artikel