nieuws

La Place opent in New York

Bedrijfsvoering

La Place krijgt een vestiging in New York. Het versconcept opent op 4 augustus 2014 in The Google Building in New York.

La Place opent in New York

‘Ik ben er trots op dat zo’n grote organisatie als Google, met wereldwijd alle mogelijkheden, voor het oer-Hollandse La Place heeft gekozen. Het is de ultieme erkenning van de kwaliteit die wij bieden’, aldus Bart van den Nieuwenhof, ceo van La Place.

Het bedrijfsrestaurant wordt gerealiseerd op de elfde verdieping van het kantoor tussen de 8th en 9th avenue en zal de vierduizend medewerkers die in The Google Building werken bedienen.

Net als in alle andere vestigingen van La Place, is het gehele assortiment bij Google huisgemaakt, dagvers én lokaal. In The Google Building werken zo’n 4000 medewerkers, en La Place biedt de mogelijkheid om 1600 gasten tegelijkertijd van ontbijt of lunch te voorzien. La Place opent deze vestiging in samenwerking met Restaurant Associations, de bedrijfscateraar van Google.

In 1987 opende La Place haar eerste vestiging in Hoog Catharijne in Utrecht. Sindsdien is La Place uitgegroeid tot het op één na grootste foodservicebedrijf van Nederland, met ruim 5500 medewerkers. La Place zegt te geloven dat haar formule waarin dagelijks verse, 100% natuurlijke en huisgemaakte producten voor de ogen van de gast worden bereid niet alleen in Nederland succesvol kan zijn, maar ook daarbuiten. Zo opent La Place binnenkort verschillende vestigingen op Bali, en zijn er al La Place-restaurants in Duitsland en België.

Reageer op dit artikel