nieuws

Gepofte aardappels bij franchiseconcept Jacketz

Bedrijfsvoering

Een primeur voor Leiden: de eerste vestiging van Jacketz, een food-retailconcept met een hoofdrol voor gepofte aardappels. De tweede locatie, gefinancierd door middel van crowdfunding, moet binnenkort openen in Amsterdam.

Gepofte aardappels bij franchiseconcept Jacketz

De lancering van franchiseconcept Jacketz wordt gemeld door Franchise+. Het gaat om een food-retailconcept met een centrale rol voor de aardappel.

Gepofte aardappels

‘Jacketz verkoopt gezonde gepofte aardappels met verschillende vullingen en is daarmee de eerste baked potato shop in Nederland’, aldus het artikel.

Jacketz is een idee van Paul Zonnenberg en Pascal ter Beeke dat vier jaar geleden ontstond, zo schrijft Franchise+.

Goed en betaalbaar eten

Het viel het duo op dat andere culturen veel trotser zijn op hun eigen keuken en dat er meer aanbod is van goed en betaalbaar eten.

Amsterdam

De primeur was voor Leiden, in de Klinkerstraat in Amsterdam moet binnenkort de tweede locatie volgen.

In het artikel laten Zonnenberg en Ter Beeke weten dat ze Leiden eerst goed op de kaart wilden hebben gezet, alvorens ze begonnen aan een uitrol.

Financiering

De financiering voor de hoofdstedelijke Jacketz is gerealiseerd door middel van crowdfunding. Omdat ze niet naar de bank wilden, aldus Franchise+.

Inmiddels is volgens het artikel ruim €55.000 binnengehaald. Om daadwerkelijk te kunnen starten, heeft het duo €98.000 nodig.

Reageer op dit artikel