nieuws

McDonald’s Osnabrück eerste met bezorgdienst in Duitsland

Bedrijfsvoering

Na een succesvolle testperiode is de eerste bezorgdienst van McDonald’s in Duitsland nu operationeel. De zogenoemde McHome draait bij een vestiging in Osnabrück.

McDonald’s Osnabrück eerste met bezorgdienst in Duitsland

Franchisenemer Christian Eckstein, exploitant van 21 zaken van McDonald’s in Nedersaksen en Noordrijn-Westfalen, startte in november vorig jaar met een bezorgdienst op tijdelijke basis. Met bedrijfsauto’s werden telefonische bestellingen bezorgd.

De vraag naar bezorgen nam afgelopen tijd toe, waarna Echstein overgegaan is om de bezorgdienst officieel op te  nemen in de bedrijfsvoering van zijn zaak in Osnabrück. Inmiddels gaat het om een permanente dienst. Het is niet duidelijk of Eckstein de bezorgdienst ook gaat uitrollen in andere zaken.

In Duitsland heeft McDonald’s Osnabrück de bezorgprimeur. In buurman Oostenrijk is het al langer operationeel.

Reageer op dit artikel