nieuws

Bram Ladage presenteert nieuwe huisstijl

Bedrijfsvoering

Bram Ladage heeft een nieuwe huisstijl. De eerste vestiging ‘nieuwe stijl’ is woensdag 12 maart geopend in winkelcentrum In de Bogaard in Rijswijk en wordt geëxploiteerd door de franchisers Ronald en Priya Geeve.

Bram Ladage presenteert nieuwe huisstijl

‘Wij zijn geen cafetaria, geen snackbar en geen fastfoodrestaurant, maar een winkel waar ze iets moois doen met een aardappel’, zo sprak eigenaar Rocco Ladage woensdag 12 maart vlak voor de officiële opening van de eerste vestiging van Bram Ladage nieuwe stijl.

Kleurstelling en logo

Belangrijkste visuele veranderingen zijn de kleurstelling en het logo. Rocco Ladage: ‘Ons product en de uitstraling van de winkels sluiten nu veel beter op elkaar aan.’

Rotterdam

De eerste vestiging nieuwe stijl, de dertigste van de Rotterdamse onderneming, is gevestigd in Rijswijk en wordt geëxploiteerd door Ronald en Priya Geeve (foto). Het paar heeft ook twee vestigingen in de Maasstad.

De komende periode wordt de nieuwe huisstijl uitgerold over alle andere vestigingen.

Bekijk hier een fotoreportage.

Reageer op dit artikel