nieuws

Actie Vegetarische Snackbar door poster VVD Rotterdam

Bedrijfsvoering

De Vegetarische Snackbar in Den Haag speelt op ludiek wijze in op de gemeenteraadsverkiezingen. Klanten krijgen woensdag 19 maart de tweede burger voor de helft van de prijs. Aanleiding voor de actie is de veelbesproken campagneposter van de VDD in Rotterdam.

Actie Vegetarische Snackbar door poster VVD Rotterdam

‘In Rotterdam moeten ze Nederlands spreken. In Den Haag mogen de burgers alle talen spreken. Daarom zijn al onze burgers op 19 maart tweede ½ prijs’, zo is te lezen op de actieposter van de Haagse Vegetarische Snackbar.

Burgers

Woensdag 19 maart is de dag dat de burgers spreken, aldus de gedachte achter de actie. ‘Geen valse beloftes, wij ronselen niet en onze deur staat altijd open voor iedereen.’

Campagne

Afgelopen week was er veel aandacht voor een campagneposter van de VVD Rotterdam. Daarop is te lezen: ‘In Rotterdam spreken we Nederlands’.

Verkiezingen

Woensdag 19 maart zijn er gemeenteraadsverkiezingen. Misset Horeca was vorige week aanwezig bij een verkiezingsdebat en sprak met diverse betrokkenen.

Bekijk hier het video-interview met Kees Verhoeven van D66: ‘Handhaving moet gelijk speelveld zijn’

Bekijk hier het video-interview met Erik Ziengs van de VVD: ‘Ik ga uitzoeken waarom gemeenten een ander sanctiebeleid hanteren bij het overtreden van de Drank- en Horecawet’

Ook algemeen directeur Lodewijk van der Grinten van Koninklijke Horeca Nederland kwam voor onze camera. Voor hem zijn stijging van de leges onaanvaardbaar. Bovendien verwijt hij de overheid ingrijpen.

Reageer op dit artikel